Uw klimaatbudget van Syntrus Achmea Hypotheken 

Gaat u verduurzamen? Wij betalen € 500 mee!

Uw huis verduurzamen is altijd een goed idee. Het is goed voor uw portemonnee, het milieu én het geeft meer wooncomfort. Wat uw reden ook is, het biedt altijd voordelen. En nu helemaal: via de Klimaatwinkel betaalt Syntrus Achmea Hypotheken € 500 mee aan uw verduurzamingsmaatregel.


Naar de Klimaatwinkel

Uw klimaatbudget van € 500: zó werkt het

U besteedt uw klimaatbudget in de Klimaatwinkel. In deze online winkel vindt u een assortiment van duurzame oplossingen en producten voor uw woning. Van zonnepanelen tot aan een warmtepomp. Maar ook informatie over verduurzamen als u niet weet waar te beginnen. Wij verrekenen € 500 met uw aankoop in de Klimaatwinkel.

Bekijk de actievoorwaarden

In 4 stappen naar besteding van uw klimaatbudget

 1. Ga naar de Klimaatwinkel en doe de scan. U krijgt meteen een overzicht van de mogelijkheden van uw woning.
 2. Klik op ‘Mijn saldo’.
 3. Log in met uw persoonlijke code en pincode. U ontvangt uw persoonlijke code per e-mail. Uw pincode is uw contractnummer en vindt u in Mijn Leninginzicht.
 4. Plan een gratis en vrijblijvend (online) adviesgesprek in.

Uw klimaatbudget is geldig tot eind 2024.

Uw hypotheek verhogen

Wilt u uw woning gaan verduurzamen? Dan kunt u mogelijk uw hypotheek verhogen. U krijgt automatisch 0,5% rentekorting op het bedrag aan verduurzaming. Neem contact op met uw adviseur om uw mogelijkheden te bespreken.

Syntrus Achmea werkt samen met Centraal Beheer

Beide merken zijn onderdeel van Achmea. En dat is goed nieuws: als klant van Syntrus Achmea Hypotheken heeft u hierdoor ook toegang tot de Klimaatwinkel van Centraal Beheer. Onze collega’s van Centraal Beheer zochten betrouwbare partners voor u uit die u kunnen helpen met verduurzamen. Samen met Centraal Beheer helpen wij u graag op weg naar een duurzame woning.

Veelgestelde vragen over de Klimaatwinkel

 • Ik heb nog geen e-mail met persoonlijke code ontvangen?

  Wij sturen onze klanten in fases een e-mail met de persoonlijke code. Uw e-mail volgt later dit jaar.
 • Hoe log ik in op de Klimaatwinkel?  

  U heeft een e-mail ontvangen met uw persoonlijke code. Ga naar de Klimaatwinkel en klik op Mijn saldo. Log in met uw persoonlijke code en pincode. Uw contractnummer is uw pincode en vindt u in Mijn Leninginzicht.
 • Mijn persoonlijke code werkt niet, wat moet ik doen?

  Als uw persoonlijke code niet werkt, kunt u contact opnemen met de medewerkers van de Klimaatwinkel. U bereikt ze van maandag tot en met vrijdag tussen 15:00 en 16:00 uur op telefoonnummer 055 579 78 78. U mag ook e-mailen naar klimaatwinkel@centraalbeheer.nl. Of stuur een WhatsApp naar 06 20 42 29 62.
 • Ik ben mijn persoonlijke code kwijt, wat moet ik doen?

  Ga naar de Klimaatwinkel. Daar vindt u rechts bovenaan de pagina: Mijn saldo. Daar kunt uw persoonlijke code opnieuw aanvragen. Lukt dat niet, neem dan contact op met de Klimaatwinkel. U bereikt ze van maandag tot en met vrijdag tussen 15:00 en 16:00 uur op telefoonnummer 055 579 78 78. U mag ook e-mailen naar klimaatwinkel@centraalbeheer.nl. Of stuur een WhatsApp naar 06 20 42 29 62.
 • Wat is mijn pincode?

  Uw leningcontractnummer is uw pincode en vindt u in Mijn Leninginzicht. Het is een 7-cijferig nummer.
 • Waar vind ik mijn contractnummer?

  Uw contractnummer vindt u in Mijn Leninginzicht.
 • Kan ik subsidie krijgen?

  Gaat u voor uw woning minimaal 2 energiebesparende maatregelen laten uitvoeren? Dan kunt u subsidie aanvragen. Doe de subsidiecheck om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt.
 • Waar vind ik de voorwaarden en spelregels van het klimaatbudget?

  In de actievoorwaarden vindt u alle informatie over het klimaatbudget. 

Heeft u een vraag over de Klimaatwinkel?

Bel 055 579 78 78
De Klimaatwinkel is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 16.00 uur.

WhatsApp naar 06 20 42 29 62


klimaatwinkel@centraalbeheer.nl