Hypotheek nodig? 

U koopt een huis. Dan heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig. Wat zijn de mogelijkheden? En waar moet u rekening mee houden? Wat is uw situatie?

Waarom een Syntrus Achmea hypotheek?

U heeft ‘Ja’ gezegd tegen dat nieuwe huis. Nu nog een passende hypotheek. Met begrijpelijke voorwaarden en tegen een aantrekkelijke rente. Een hypotheek zonder poespas. Zodat u straks rustig kunt genieten van uw nieuwe woning. En gebeurt er iets waardoor uw financiële situatie verandert? Bijvoorbeeld een ontslag of scheiding? Dan is het fijn als de geldverstrekker met u meedenkt in oplossingen.

Wij zijn die geldverstrekker. Al meer dan 50 jaar. 

Bent u op zoek naar een gewoon goede hypotheek? Een hypotheek tegen een aantrekkelijke rente? Bij een geldverstrekker met een menselijk gezicht? Vraag uw hypotheekadviseur dan naar Syntrus Achmea Hypotheken.

Een hypotheek sluit je niet zomaar even. Het gaat om een grote lening, met een lange looptijd. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich laten adviseren door deskundige, onafhankelijke hypotheekadviseurs. Syntrus Achmea Hypotheken werkt samen met een groot aantal adviseurs in heel Nederland. Zodat klanten de hypotheek kiezen die het beste past bij hun wensen. Nu, en in de toekomst.  

Ons geld komt van Nederlandse pensioenfondsen, verzekeraars en charitatieve instellingen. Met dat geld laten wij de woonwensen van onze klanten uitkomen. Al meer dan 50 jaar! 

Syntrus Achmea Hypotheken.
Goed voor Elkaar.