Een ander huis

U koopt een ander huis. Meestal heeft u dan een nieuwe hypotheek nodig. Hoe werkt dat? En wat is er financieel mogelijk? We helpen u graag op weg.

Overleggen met een hypotheekadviseur

U overlegt met een hypotheekadviseur over uw financiële mogelijkheden. Heeft u al een hypotheek bij ons? Mogelijk kunt u onze verhuisregeling gebruiken. Hiermee kunt u een gunstige rente meenemen naar uw volgende huis. Uw adviseur kan u er meer over vertellen.

Uw adviseur kan u ook adviseren als u een huis koopt vóór uw oude huis is verkocht. Kunt u dan een overbruggingslening krijgen? Samen met uw adviseur zet u alle mogelijkheden op een rijtje.

Kiest u voor een nieuwe hypotheek bij Syntrus Achmea Hypotheken? Dan vraagt de adviseur bij ons een renteaanbod voor u aan.

Gegevens verzamelen en offerte tekenen

Uw hypotheekadviseur helpt u bij alles wat er nodig is voor uw nieuwe hypotheek. Samen verzamelt u alle gegevens en documenten. Zijn de gegevens en documenten akkoord? Dan krijgt u een offerte, eventueel ook voor een overbruggingslening. Dat is het officieel akkoord op uw hypotheek.

Verkopen en kopen

Zowel voor de verkoop van uw oude huis als voor de koop van uw nieuwe huis gaat u naar de notaris. Met de ondertekening van een akte van levering draagt u uw oude huis over aan de nieuwe eigenaar. De opbrengst gebruikt u voor de aflossing van uw oude hypotheek. Voor uw nieuwe huis ondertekent u de akte van levering en een nieuwe hypotheekakte.

Over Syntrus Achmea Hypotheken


Over Syntrus Achmea Hypotheken

Andere informatie

U wilt verhuizen. Misschien is deze informatie ook nuttig voor u.