Waarom Syntrus Achmea Hypotheken?

U heeft ‘Ja’ gezegd tegen dat nieuwe huis. Nu nog een passende hypotheek. Met begrijpelijke voorwaarden en tegen een aantrekkelijke rente. Een hypotheek zonder poespas. Zodat u straks rustig kunt genieten van uw nieuwe woning. En gebeurt er iets wat van invloed is op uw financiële situatie? Bijvoorbeeld een ontslag of scheiding? Dan is het fijn als de geldverstrekker met u meedenkt in oplossingen.

Wij zijn die geldverstrekker. Al meer dan 50 jaar.

Bent u op zoek naar een gewoon goede hypotheek? Een hypotheek tegen aantrekkelijke rente? Bij een geldverstrekker met een menselijk gezicht?

Vraag uw hypotheekadviseur dan naar Syntrus Achmea Hypotheken.
Een hypotheek sluit je niet zomaar even. Het gaat om een grote lening, met een lange looptijd. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich laten bijstaan door deskundige, onafhankelijke hypotheekadviseurs. Syntrus Achmea Hypotheken werkt samen met een groot aantal adviseurs in heel Nederland. Zodat klanten de hypotheek kiezen die het beste past bij hun wensen. Nu, en in de toekomst. 

Ons geld komt van Nederlandse pensioenfondsen, verzekeraars en charitatieve instellingen. Met dat geld kunnen wij de woonwensen van onze klanten laten uitkomen. Al meer dan 50 jaar!

Syntrus Achmea Hypotheken.
Goed voor Elkaar. 

Syntrus Achmea is een handelsnaam van Syntrus Achmea Real Estate & Finance BV, beheerder van het PVF Particuliere Hypothekenfonds. De bewaarder van het fonds is de Stichting PVF Particuliere Hypothekenfonds. Syntrus Achmea Real Estate & Finance B.V. en statutair gevestigd te Amsterdam, KvK 33306313. De Stichting PVF Particuliere Hypothekenfonds is onder vergunningnummer 12013136 bekend in het register van de AFM.

U kunt vanaf hier direct naar